Wisy.se

9 januari, 2011 | Författare: Wisy | Posted in Hus & hem

Fönstertillverkaren Wisy
Om du är ute efter fönster, bör du definitivt ta en titt på vilka lösningar fönstertillverkare Wisy har att erbjuda. Wisy tillverkar och säljer högkvalitativa fönster i många olika modeller, och erbjuder gratis hembesök för rådgivning och information. Självklart kan du också få hjälp med hemleverans och montering!
Letar du fönster på nätet, då finns det en given plats att bege sig till: wisy.se. Wisy står för välkommen kvalitet, hög funktionalitet och service. Här kan du köpa fönster – och om du så önskar – också få professionell hjälp med montering.
Välj bland ett stort sortiment vridfönster, sidohängda fönster och fönster med fast karm. Här finns också fönsterdörrar, takfönster, tillbehör – samt ett urval med matchande ytterdörrar. Sortimentet är komplett, och rymmer endast svensktillverkade fönster av mycket hög kvalitet.
Via hemsidan erbjuder Wisy dessutom ett antal nedladdningsbara handböcker, med tips och information om skötsel och underhåll. Här kan du också läsa mer om glas, imma, rengöring, skydd, samt om olika kvalitetsnormer och riktlinjer för fönster och dörrar.
Wisy är en fönstertillverkare som arbetar med miljön i fokus, och som tillverkar fönster med miljövänligt låga u-värden. Att välja ett fönster från Wisy är därför ett sätt att måna om miljön, samtidigt som du på ett tacksamt sätt också sänker dina uppvärmningskostnader i bostaden.
Också produktionen av fönster sker på ett resurssnålt sätt, allt för en så låg miljöpåverkan som möjligt. Material och delkomponenter väljs alltid noggrant, med miljön i fokus, utan att för den skull göra avkall på viktiga egenskaper som kvalitet och funktion.
Välj miljöanpassade kvalitetsfönster från Wisy nästa gång, så gör du både miljön och dig själv en stor tjänst. Modeller, funktioner och tillbehör kan du läsa mer om på adressen wisy.se.

Författare: Wisy

This author has published 2 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.