Vinn Fler Priser Med EuroMillions Lotto

9 oktober, 2011 | Författare: lotto | Posted in Datorer & Internet

EuroMillions är en av de mest spelade lotterier i Europa. Från och med nu är nio länder som deltar i detta spel. Det ingår: Österrike, Frankrike, Irland, Luxemburg, Portugal, Spanien, Schweiz, Storbritannien och Belgien. Detta lotteri är något annorlunda än de andra typerna av lotteri. I andra lotterier, du behövs för att välja en kombination av nummer fra en rad siffror. Men med denna typ av lotteri, det är lite annorlunda.

I EuroMillions, du måste välja 5 lotto nummer kombination 1 till 50. Det kanske låter väldigt lik vår typiska lotteri, men det finns fortfarande en rad eller en ruta nedanför där du måste välja två numrerade stjärnor från 11 Lucky Stars. Det kanske låter lite svårt att spela, men det roliga bara börjar där eftersom, till skillnad från den typiska lotteri, har du en massa olika sätt att vinna. Att vinna jackpotten är fortfarande den samma med den typiska lotteri. Numret kombination och de numrerade stjärnan kombinationen bör exakt vinnande sifferkombination och numrerade stjärnan kombination. Men med andra nivåer för att vinna, det är lite annorlunda. Du kan vinna pengar även genom att bara ha ett av de vinnande numret kombinationer och två vinnande numrerade kombinationer stjärna som resultat. Det kommer att innebära att du redan har en större chans att vinna. Men det slutar inte där.

Spelare kan också välja att spela i tio drar för den köpta kupongen. Det kommer att öka dina chanser att vinna lotteriet. Detta lotteri berättigar spelaren att köpa inte bara en kupong, men lika mycket biljetter som spelarna vill ha. Om en spelare kommer att köpa fler kuponger, är mer chanser att vinna väntade på honom. Det är mer av en säker vinst om en spelare kommer att spela sin kupong rätt.

Även om EuroMillions spelas nästan genom hela ut den europeiska kontinenten, du kan inte köpa EuroMillions kuponger i butiker i Sverige. Men tack vare internet kan du köpa lottokuponger online och spela från bekvämligheten av ditt hem.

Författare: lotto

This author has published 1 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.