Träningspartner.nu – hitta någon att träna med

13 oktober, 2010 | Författare: admin | Posted in Hälsa & Skönhet

Träningspartner.nu – hitta någon att träna med

De allra flesta vill komma i form. Både för utseendets och för välmåendets skull. Efter otaliga bantingskurer och metoder är det lätt att bli frustrerad. Det finns kanske bara en sak som är säker när åsikterna går isär i övrigt: att röra på sig ger garanterat resultat. Rörelse och mat i kombination är en oslagbar kombination.

Men det är inte helt lätt att börja träna och ofta faller det på disciplinen. Därför finns Träningspartner.nu. Det är en gratis annonstjänst för att hitta någon att träna med. Att ha någon som peppar en när det går trögt och som pushar en när det behövs är guld värt. Träningen blir både roligare och effektivare.

Man kan vara helt anonym när man lägger in en annons. De som svarar ser varken namn eller e-postadress förrän man svarar tillbaka. Förutom annonser finns det även ett länkutbyte på Träningspartner.nu. Det spelar ingen roll om man är vältränad eller helt otränad, det är viljan som räknas. Tanken är just att sammanföra människor med samma ambition och förutsättningar. Om det rör sig om jogging är det däremot ofta fördelaktigt om man är ungefär lika långa eftersom man annars kanske har helt olika hastighet när man springer.

Denna artikel är återskapad ifrån gamla versionen av dinlank.se och publicerad av Admin!

Författare: admin

This author has published 34 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.