Svensk bingo

11 november, 2010 | Författare: mb | Posted in Nöje & Fritid

Bingo har blivit ett allt mer populärt spel i Sverige de senaste åren. Mycket tack vare att man nu spelar bingo online vilket gör det lätt tillgängligt och enkelt för alla att använda när som helst då bingo rum på nätet har öppet dygnet runt. Man spelar fortfarande samma spel som man har gjort i de traditionella bingohallarna tidigare, spel som Mönsterbingo, 75 och 90 – Bollarsbingo, Skandinavisk Bingo och Klassisk Bingo.

Svenska Bingorum

Sverige har länge haft en stor bingotradition och är i dag ledande i Norden på nätbingo. Det finns därför många olika aktörer att välja mellan. Alla bingorummen har olika design på sina portaler, så där kan man välja det som man gillar bäst och känner störst förtroende för, men i själva bingoklienten brukar det vara ungefär samma innehåll med lite olika färgsättningar.

Att spela bingo i Svenska bingorum

I de svenska bingorummen så är allt på svenska både på portalen och i klienten. De flesta Svenska bingorum har man en spelchatt i bingoklienten (bingohallen), där finns det ofta en chattvärd som pratar svenska och underhåller med olika chattävlingar. Spelarna chattar också med varandra, det kan även förekomma att Norska och Danska spelare är tillsammans med Svenska spelare i chatten. Både chattpersonal och supportpersonal pratar också svenska, så det är aldrig problem att få hjälp.

Säkert och skattefritt

Alla Svenska bingorum lyder under hårda spellagar precis som alla andra spelsiter då man måste ha spellicens för att få bedriva spelverksamhet. De flesta av bingorummen bedriver dock sin verksamhet från Malta eller Gibraltar där chattpersonalen ofta brukar vara stationerad på huvudkontoret. Detta betyder för dig som spelare att du inte behöver betala skatt för dina spelvinster eftersom det är lagarna i landet där verksamheten bedrivs som styr. Utbetalningar och insättningar är via secure domain på alla spelsiter, vilket betyder att alla transaktioner av datatrafik på siten är skyddad. Valutan som anges på Svenska bingositer är i SEK, med undantag för vissa bingospel där brickorna i bland har priser i andra valutor.

Författare: mb

Du hittar de bästa svenska bingo sajterna på http://onlinebingoguide.se

This author has published 1 articles so far.

Comments are closed.