Stryktipset i iPhone

20 februari, 2011 | Författare: rays | Posted in Nöje & Fritid

Den 20 oktober 1934 hade Stryktipset premiär. Ingen trodde väl då att man nästan 70 år senare kan sitta på tunnelbanan på väg hem från jobbet och där skriva sin stryktipsrad – i en mobiltelefon. Inte heller trodde man att man efter endast ett par klick har skickat in sin stryktipsrad till Svenska Spel. Allt detta är dock möjligt nu – år 2011.

Man skulle kunna tro att det är Svenska Spel om släppt denna möjlighet men så är det inte. Det är ett initiativ från ett svenskt utvecklingsbolag vid namn Rays Office. Dom har alltså släppt en app till iPhone vid namn molntipset som bl.a. gör det möjligt att spela på Stryktipset direkt i mobilen. Utöver det så får man målservice för de största svenska och engelska ligorna, tabeller och statistik.

Utöver iPhone appen så tillhandahåller molntipset en webbtjänst som då körs i webbläsaren på en dator. Med liknande funktioner som i iPhone appen så har man här en tjänst som är inriktad mot Stryktipset med möjlighet att skicka in sin rad till Svenska Spel, statistik, målservice och tabeller.

Webbtjänsten hittar man på www.molntipset.se
iPhone appen gratis på App Store: Sök efter molntipset.

Kolla även in det senaste tillskottet vilket är en app till Windows Phone 7. Sök efter molntipset i din WP7-mobil.

Författare: rays

This author has published 1 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.