Stoppa håravfall: 3 hemliga tips.

28 december, 2010 | Författare: Sweely | Posted in Datorer & Internet

Håller du på att bli skallig? Eller tittar du i spegeln och ser att det finns några fläckar av hår, som normalt skulle ha tjockt hår, nu håller på att förtunnas? Då är det troligt att inom en nära framtid så kommer du att ha betydande håravfall. Hår är ett tecken på manlighet och om du stoppar ditt håravfall nu så kan du ha en full uppsättning tjockt hår när du blir gammal! Här är 3 naturliga sätt att stoppa ditt hår från att förloras.

1. Gnid in olivolja i din hårbotten.

Om du gnider in olivolja in i hårbotten så kan det hjälpa till att stoppa ditt hår från att förloras. Olivolja är en naturlig ingrediens som har många läkande egenskaper. Om du absorberar olivoljan in i ditt hårs rötter så hjälper det att förnya och bevara hälsan hos ditt hår. Detta beror på att naturliga kraftfulla näringsämnen absorberas in i ditt hår.

2. Sluta röka.

Det är känt att rökning kan hämma tillväxt, särskilt hos unga personer. Detta beror på att rökning reducerar blodflödet till din kropp och det krymper blodkärlen. För hälsosamt hår så behöver du en mycket god blodtillförsel till hårbotten. Om du inte har det så stoppar du ditt hår från att få näringsämnen. Så du behöver sluta röka eller sluta vara omkring rökare för att stoppa skallighet.

3. Ät nyttigare mat.

Om du äter skräpmat hela tiden så får inte din kropp tillräckligt många näringsämnen. Om du äter hälsosam mat som frukt och grönsaker så får din kropp alla näringsämnen som du behöver. Hår kräver viktiga vitaminer som B12, som krävs för starkt hår. Om ditt hår inte får tillräckligt många vitaminer så kan det enkelt skadas och därmed orsaka håravfall. Så att äta hälsosam mat är avgörande för att stoppa skallighet!

Författare: Sweely

This author has published 3 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.