Stilettsko i rent guld och diamanter

18 november, 2010 | Författare: greger | Posted in Nöje & Fritid

En av världens mest dyra sko har designats av en juvelerare. Skon är gjort av äkta guld och är fullt dekorerad med diamanter. Denna stilettklack sko värderas till hela 100 000 pund. The Eternal Borgezie Diamond Stiletto shoes som den heter skapades för The House of Borgezie av ägaren Christopher Michael Shellis. Skon är enbart gjord av guld och är dekorerad med hela 2200 diamanter. Skaparen Christopher Michael Shellis förmodar att medelöstern kommer ha störst marknad för den här typen av otroligt speciella och enormt dyra skor.

Juveleraren påstår att det är dom första skorna någonsin vars fotsula och häl enbart är gjorda i guld. Den har sju pinnar i enbart guld formade i som en kon för att skapa stilettklacken.

Christopher Michael Shellis berättar att han har haft denna idé till sko i hela fem år.

För att tillverka ett par av dessa otroliga skor så krävs det minst 150 timmars arbete om inte mer.

Christopher Michael Shellis har redan fått beställningar från tre stycken kändisar men han vill inte berätta om vilka de tre lycklig blivande ägarna är utan håller detta hemligt. Det är dock inte helt omöjligt att ägarna skulle kunna vara Victoria Beckham, Cheryl Tweedy eller till och med den okände skosamlaren Umelda Marcoos, dock är dessa bara spekulationer.

Hoppas du fann något intressant i denna artikel om fashion. Är du mer intresserad av fashion, casino, underhållning eller vad som helst inom lyx så tycker jag verkligen du ska ta dig tiden och besöka världens bästa lyxblogg, du kommer inte att bli besviken. De har massvis med artiklar om lyx och allt där till. Du kan t.ex. läsa om jeweller designs 100000 diamond encrusted shoes.

Författare: greger

This author has published 3 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.