Skins till iPhone, Laptop och Macbook cover

9 oktober, 2011 | Författare: coolskins | Posted in Datorer & Internet

Skydda din laptop, iPhone, Macbook eller iPad

Fler och fler väljer att köpa allt mer avancerade tekniska hjälpmedel så som smartphones, tex. iPhone, ultraportabla laptops, tex. Macbook Air, och läsplattor, tex. iPad.
Teknik är ofta ömtåliga saker och när man tar med dem vart man än går och vad man än gör så riskerar man att skada sin älskade ägodel.

Lösningen är att skydda sin dator eller mobiltelefon genom att bära den i ett fodral. Detta fodral är inte alltid så smidigt. Många väljer att skydda sin iPhone med ett skal i hårdplast. Detta gör telefon större och tyngre, något oftast inte är önskat.
Lösningen på detta problem är att klistra ett ”skin” utanpå produkten.
Ett sådant skin kan fås i många olika utföranden och passar Laptops, iPhones, iPads, iPods och t.o.m. kylskåp!

Gestalta ett eget skin

Ett skin är tillverkat i PVC plast vilket skyddar ytan under mot repor och andra mindre skador. Fördelen med ett skin är att de inte gör din favorit pryl större samtidigt som de skyddar den. I populära webshops som Coolskins.se kan man själv designa sitt eget skin själv designa sitt eget skin .

Använd din laptop eller iPhone till marknadsföring av ditt företag

Skins är inte bara ett kul sätt att sätta färg på vardagen för privatpersoner. Även företag kan dra nytta av denna möjlighet att framställa unika skins. Allt fler anställda tillbringar mycket tid utanför kontoret. De är hos kunder antingen som säljare, konsulter eller kanske ute på mässor som rekryterare. Företag måste göra allt de kan för att synas på ett bra, intressant och kostnadseffektivt sätt. Ett skin uppfyller alla dessa önskemål och kan snabbt implementeras då leveranstiden endast är ca. 7 arbetsdagar från beställningen tills ert skin sitter klart på er produkt. En webshop hjälper gärna till medgrafisk design och andra önskemål.

Författare: coolskins

This author has published 1 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.