Skillnaden Mellan Offline Och Online Undersökningar

23 juni, 2011 | Författare: Bygger89 | Posted in Ekonomi

Betalda undersökningar har blivit väldigt stort på senare år och då inte minst med tanke på att internet har växt så det knakar. Nu kan företag enkelt få kontakt med personer som vill svara på frågor om dom och deras produkter och tjänster.
Detta är otroligt mycket billigare än att använda telefonen eller att skicka mail. För det första vill ingen ha en massa telefonsamtal varje dag. Det blir bara jobbigt.

För det andra vill man inte öppna sin inkorg och se 50 talet spam mail som handlar om exakt samma sak…

Företag har kommit på att om dom erbjuder ersättning i form av pengar eller varor till personer som svarar på deras frågor så gör folk gärna detta. Inte många hade gjort det gratis…

Du kanske tror att detta är bluff ? Det låter ju skumt att man bara ska svara på frågor och sen få pengar i fickan. Men detta blir faktiskt mycket billigare för företag att göra på detta sättet. Idag är konsumenternas åsikter guld värda då det är vi som ska betala för varor och tjänster i slutändan.

Gillar inte vi något kommer företaget att förlora pengar och det är dom inte speciellt sugna på.

I USA och Kanada är fortfarande undersökningar som man gör offline hyfsat stort. Men undersökningar som man gör online växer sig större och större för varje dag som går.

Anledningen till detta förstår du säkert. När det gäller att göra undersökningar offline så måste företagen skicka ut brev med enkäter som man sen ska skicka in igen. Detta kostar pengar !

När det gäller online undersökningar så får man bara ett mail som man öppnar, svarar på frågorna och sen klickar man på skicka. KLART ! Vad är omkostnaderna ? 0 kr !

Så det är inte så konstigt att fler och fler företag vill ha folks åsikter online. Det är både billigt och oerhört smidigt på samma gång.

Många har faktiskt sagt upp sig från sitt ”vanliga” jobb för att jobba heltid med betalda undersökningar online. Detta är fullt möjligt för alla i alla länder. Man kan tjäna så mycket som 75$ på att svara på 1 undersökning. 2-3 stycken såna om dagen och man kan tjäna stora pengar varje månad. Du tjänar ju absolut inte så här mycket pengar varje gång.

Det brukar ligga på mellan 10-30$ per undersökning men det är inte fy skam. Lägg 2-3 timmar på det varje dag och du kan enkelt komma upp i en heltidslön varje månad.

Författare: Bygger89

This author has published 3 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.