Fördelar med sexleksaker av glas

18 oktober, 2010 | Författare: Emma | Posted in Shopping

Sexleksaker av glas är en relativt ny typ av sexleksaker men de blir snabbt alltmer populära. De är inte så realistiska men många tycker att de är väldigt njutningsfulla att använda. Om du letar efter något nytt, spännande och helt annorlunda till din sexleksakssamling kan en sexleksak av glas vara något för dig. Det kan till och med vara den bästa sexleksak du någonsin har haft.

Sexleksaker av glas är vackra. Ja de ser nästan ut som konstvärk och skulle nästan kunna placeras som en prydnad i bokhyllan utan att någon skulle tänka på det. De ser vackra ut, de känns sköna och de är lätta att rengöra. Det är tre bra fördelar med sexleksaker av glas.

Sexleksaker av glas är gjorda av ett icke poröst material. Det betyder att smutsen inte fastnar lika lätt och att de är lätta att rengöra. Andra material som jelly och gummi är porösa och därmed mycket svårare att rengöra.

Hur känns då sexleksaker av glas att använda?
Sexleksaker av glas blir lätt skönt hala och går att värma upp och kyla ner för att utforska nya höjder av sexuell stimulering. Du kan kyla och värma dem genom att hålla dem under rinnande kallt respektive varmt vatten eller sätta den i kylen. Akta dig dock för att sätta den i frysen. Det skulle troligen inte kännas så bra :)

Besök GirlToys.se om du vill köpa sexleksaker av glas. Du kommer säkerligen inte att ångra dig! De har även ett bra utbud av andra sexleksaker och intimprodukter såsom dildos, vibratorer, rabbit vibratorer, glidmedel, massageolja, knipkulor och mycket mer.

Författare: Emma

This author has published 1 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.