Så här kan du och dina barn ha roligt med stämplar

31 augusti, 2011 | Författare: freiamuehlenbein | Posted in Hus & hem

Barn älskar aktiviteter där de kan använda sin kreativitet, och föräldrar älskar konstprojekt som inte stökar till för mycket. Ett roligt sätt för dig och dina barn att mötas på mitten är att använda stämplar. Ni kan lätt skapa roliga mönster och personliga konstverk med vårt stora utbud av färgglada material och klara stämpelfärger.

Personlig prägel
Låt barnen sätta sin egen personliga prägel på sina saker. De kan använda specialtillverkade stämplar och märka sina favoritböcker och skapa skyltar till sina rum. Barnen kan välja sina egna bokstäver, mönster och färger och få ett helt personligt tema.

Vykort och målarböcker
Dina barn kommer verkligen tycka om att skapa sina egna semestervykort och målarböcker. De kan enkelt skapa egna målarböcker med egna favoritämnen och tillbringa timmar med att fylla i varje blad. Dina vänner och familj kommer att bli glada när de får ett handgjort vykort från deras lilla favorit. Om du till exempel väljer ett semestertema och använder ett tjockt papper så kan ni tillsammans tillverka minnessaker som kan hålla i många år. Att ge dina barn friheten att tillverka sina egna saker kommer att förbättra deras kreativitet., och de kommer verkligen att känna sig som riktiga konstnärer.

Väggdekorationer
Du kan anpassa ditt barns rum genom att tillverka era egna unika väggdekorationer. Dina barn kommer äntligen att få chansen att sätta färg på väggarna! Välj ett tema innan du börjar och använd stämplar som förvandlar deras rum till deras egen lilla värld. Kanske barnen vill ha en vägg fylld med djur, en havsutsikt eller med sportutrustning? Välj en glad färg och börja stämpla! Om du använder vattenlösliga färger kan du lätt tvätta bort tillfällig konst och skapa ett nytt motiv vid ett senare tillfälle.

Ansiktsmålning
Förvandla dina barn till vilda djur, clowner eller deras favoritfigurer genom att använda samma teknik som ovan. För säkerhets skull ska du alltid använda vattenlösliga färger som har specialtillverkats för användning på huden. Du kan också använda traditionell ansiktsmålningsfärg i stället för stämpelfärg, men den metoden kan vara lite kladdigare. Använd ränder för att skapa en tiger, prickar för att skapa en giraff, eller kanske stjärnor över hela ansiktet för en rolig look. Fyll i konturerna med ansiktsfärg och lägg till olika detaljer som ni känner för. Den enda begränsningen är din egen kreativitet!

Författare: freiamuehlenbein

This author has published 1 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.