Presentreklamens roll i marknadsmixen

12 oktober, 2010 | Författare: admin | Posted in Shopping

Presentreklam är idag mycket mer än bara pennor och t-shirts. Olika sorters företagspresenter, give-aways, reklamartiklar, profilprodukter och profilkläder kan bli ett nytt sätt att marknadsföra ditt företag.

På webbplatsen Presentreklam.nu kan du läsa om hur presentreklam kan hjälpa dig till bättre affärer. Det är en levande webbplats som byggs på regelbundet. Bl a reds en rad olika begrepp och synonymer upp som förekommer i branschen upp, t ex:

Presentreklam
Promotioprodukter
Give-aways
Reklamartiklar
Företagspresenter
Profilkläder
Profilprodukter
Merchandise

Där finns även ingående studier och marknadsundersökningar i hur vilken effekt presentreklam och profilprodukter har, man kan få ingående information om skatteregler lagstiftning kring t ex mutor. Det finns tips inför upphandlingar, en historisk sammanfattning, och intervjuer med experter och branschfolk.

Men där finns även ett digert produktarkiv som speglar en mycket stor del av marknadens utbud i området, och en välfylld webbshop med utvalda artiklar och nyheter inom sex huvudområden, där bl a företagsjulklappar, sommarpresenter och logomärkning finns som rubriker.

Denna artikel är återskapad ifrån gamla versionen av dinlank.se och publicerad av Admin!

Författare: admin

This author has published 34 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.