Presenten!

21 mars, 2011 | Författare: hearts | Posted in Shopping

Bestämt att ni snart ska ha bröllop men har lite dåligt med pengar för att få drömbröllopet hon alltid velat ha?
Det finns alltid sätt att få en fest eller ett bröllop lite billigare än vad man tror.
När det är bröllop så vill alltid bruden att den ska bli perfekt och det ska bli hennes drömbröllop och har får ni några lätta tips om hur man kan dekorera och göra det snyggt på enkelt sätt.
Du kan köpa billiga presentaskar och lägga i godis eller en liten blomma. På locket skriver du namnet på gästen, och lägger därefter asken på tallriken på personens plats. Detta är ett bra alternativ för namnskyltar, och du slår därmed två flugor i en smäll genom att kombinera gästernas presenter med namnskyltarna.
Många vill ha dukar men skulle nog föreslå pappersdukar istället och det är en bättre lösning för man behöver inte tvätta dem utan man kan bara kasta dem istället.
Du kan också ha blomblad på borden, då det ger en känsla av fräschhet. Det finns idag plastblad i många olika färger så du kan lätt ha ett annat tema än rosa och vitt. Blomblad är billigt och bra, och du kan få en fin borddukning om du kombinerar ljuslyktor och blomblad.
Det går också lätt och snabbt att duka bort efter maten, plocka bara bort ljuslyktorna och släng dukarna med blombladen. Blombladen är väldigt billiga så att kasta dem skadar inte dig ekonomiskt och förhoppningsvis så ska du bara gifta dig en gång! Sedan är det bara och köra igång festen!
Sedan när festen ska dra igång efter själva giftermålet ska det inte kännas tomt utan det ska fortfarande kännas romantiskt och då kan du ha ljuslyktor så det lyser upp lite när mörkret faller ner utanför fönstren.
När man blir bjuden till ett bröllop kan det vara svårt och komma på vad man ska ge dem för förr skulle presenten vara något som de kunde använda i sitt äktenskap, t.ex. köksredskap, städredskap och tvättredskap. Idag är det inte så många som gifter sig utan att ha bott ihop ett tag, de flesta par har redan allt de behöver. Så idag kan bröllopspresenten vara något som kan ta dem ifrån vardagen och tillföra lite lyx. T.ex. en fonduemaskin, en chokladfontän, en resa.
På 2hearts.se finns många tips för bröllopsfesten, presenter och Alla hjärtans dag samt alla dagar som innebär romantik.
Denna dag ska man vara glad och spelar ingen roll om man är gäst eller brudgum, brud eller om man är brudgummens bestman. Denna dag är det brudens dag och då ska man visa att man är glad för hennes skull.
Efter festen så kan det fortfarande vara lite romantiskt med ett rosenbad på sängen på bröllopsnatten så får man in känslan att dagen har varit bra och kommer sluta bra utan att något har gått fel!

Författare: hearts

This author has published 1 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.