Pokerskola

11 oktober, 2010 | Författare: admin | Posted in Nöje & Fritid

Online poker

Människor har alltid varit intresserade av spel och dobbel. Runt sekelskiftet dök ett nytt fenomen upp som utmanade de tidigare pokerspelen som hade hållt till på pokerklubbar eller hemma. Online pokern gjorde sitt intåg på allvar och har vuxit sedan dess. För att kunna hitta rätt när man ska spela poker så behöver man naturligtvis rätt utbildning. Så vad passar bättre än en pokerskola.

Pokerskola

För att kunna börja spela poker har en pokerskola byggts upp för att på ett enkelt sätt lära ut poker. Om det är det populära texas holdem som du vill studera kan man läsa den 8 kapitel långa skolan här; Texas holdem pokerskola.

Denna pokerskola lär inte bara ut de grundläggande reglerna även om de två första kapitlen är inriktade på detta. De handlar om spelets struktur och vilka händer som vinner.

Därefter tar den verkliga pokerskolan vid, nämligen den som lär ut hur du ska tänka och viktiga strategiska begrepp. Poker är nämligen ett kunskapsspel som handlar om att fatta så många bra beslut som möjligt, samtidigt som du ska få motspelarna att fatta felaktiga beslut. Det är genom att göra mindre fel än dina motspelare som du kommer att vinna pengar i det långa loppet.

Saker som avhandlas är exempelvis starthänder och position. Två mycket viktiga aspekter i pokern.

Pokerskolor

Det finns även en mängd olika pokervarianter. Den vanligaste för tillfället är Texas Holdem men det finns många andra varianter. Några olika pokervarianter täcks in i våra Pokerskolor.

Hoppas att du kan lära dig spela poker genom att studera dessa pokerskolor.

Denna artikel är återskapad ifrån gamla versionen av dinlank.se och publicerad av Admin!

Författare: admin

This author has published 34 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.