Plastikkirurgi

23 juni, 2011 | Författare: plastikkirurgi | Posted in Hälsa & Skönhet

På den här webbsidan har undertecknad samlat kortfattad fakta omkring de vanligaste ingreppen inom plastikkirurgi. Utvecklingen inom området plastikkirurgi har det senaste årtiondet går starkt framåt och metoderna blir allt mer säkrare. Är duintresserad av plastikkirurgi så träffa alltid en specialistläkare innan. I och med den stigande efterfrågan existerar i dagsläget många kompetenta och kvalificerade specialistkliniker i Sverige som erbjuder plastikkirurgi.

Bröstförstoring
Efter en fysisk förändring som t ex en nedgång i vikt eller en graviditet är det många som väljer att utföra en bröstförstoring. Implantaten som används vid en bröstförstoring är av silikon eller koksalt och placeras bakom stora bröstmuskeln. Vid en bröstförstoring kan man placera ärren vid tre olika ställen; i armhålan, i bröstvecket alternativt omkring vårtgården. Ärren efter en bröstförstoring blir väldigt osynliga samt bleknar efter en tid helt bort.

Fettsugning
Ett av de vanligaste plastikkirurgiska kirurgiska ingreppen är nuförtiden fettsugning. Med dagens välutveckalde teknik fungerar fettsugning på hela kroppen, från ansiktet ner till anklarna. Fettsugning ska dock ej betraktas som ett alternativ till traditionell viktnedgång. Har du en lokal fettansamling som du varken blir av medgenom vettig fysisk träning alternativt diet är fettsugning å andra sidan ett verksamt alternativ. Är du av normalvikt så kan du göra en fettsugning oavsett ålder eller kön.

Författare: plastikkirurgi

This author has published 1 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.