Personligt eller väletablerat?

13 oktober, 2010 | Författare: jojo | Posted in Shopping

Varför ska inte en liten verksamhet som Stjärnögas få lika mycket uppmärksamhet och därmed erkännande som de stora kedjorna när varorna många gånger är jämförbara eller kanske tom bättre i vissa fall? Så tänkte Ann-Sofie Sund på Stjärnöga och anslöt sin verksamhet till e-handelssajten VarUnik.

Ann-Sofie Sund är en driftig affärskvinna tillika sömmerska vars barnmössor är väl i klass och kvalité med de erkända och väletablerade barnklädesbutikerna. Stjärnöga specialiserar sig däremot på barnmössor där kunden kan få sin egen specialsydda variant som görs exakt utifrån föräldrarnas och barnens tycke och smak. Kunden kan med andra ord välja både tyg och mönster och mössan sys sedan därefter. Servicen är personlig och alla mössor är unika. Kunderna har börjat upptäcka Ann-Sofies talang och en lokal kundkrets i Orsa har blivit en regional i Dalarna.

Det tar emellertid lång tid att bygga upp verksamheten när man som Ann-Sofie ska ansvara för samtliga områden; inköp, sömnad, kundvård etc. och hon valde därför nyligen att ta hjälp med marknadsförings- och försäljningsinsatserna genom att ansluta Stjärnöga till e-handelssajten VarUnik.

VarUnik handplockar unika varor ifrån kvalitativa verksamheter som Stjärnögas. Via VarUnik har Stjärnöga gått samman med en rad andra småföretagare i form av duktiga formgivare, designers och små återförsäljare av andras unika produkter i syfte att sprida kännedom om det personliga och unika alternativen till de stora kedjorna. Än har hon inte haft anledning att ångra sig. För mer information vänligen kontakta VarUnik, Sofia Stahl på sofia.stahl@varunik.se alt +46 (0)8 410 167 60 eller +46 (0)760 930 676

e-Gallerian VarUnik handplockar kvalitativa och kreativa varor inom mode och inredning som du normalt kanske inte har tillgång till. Vi erbjuder dig bl.a. unikt designade armband, barntofflor, designlampor och ullplädar samt ett stort utbud av personliga presenter. Allt tillverkas i mycket små upplagor av talangfulla svenska och utländska designers.

Författare: jojo

This author has published 1 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.