Ny tuff snowracer STIGA SX PRO

9 oktober, 2011 | Författare: Busbjornen.se | Posted in Shopping

Årets nyhet för er som gillar tuffa snowracers är här! Stiga kommer i år med en snowracer som är lite annorlunda mot övriga. Istället för en traditionell ratt har den istället fått ett styre! Trenden bland ungdomarna längre norrut i landet håller i sig, nämligen att tuffa till sin snowracer med ett BMX-styre. Tyvärr är ju detta ganska omständigt då man måste såga av styraxeln och sedan svetsa fast styret för att det ska hålla, och det är ju inget som alla har möjlighet att göra.

Den nya snowracern heter Stiga Snowracer Curve SX PRO och kommer in till butik i början på oktober 2011. Den har precis som övriga Curve-modeller böjda kanter på alla skidor som gör att man kan åka både bakåt och framåt. Men den som köper en SX PRO nöjer sig troligen inte med att bara köra baklänges. Många ungdomar tävlar om att göra snygga hopp, trix och kombinationer. För att klara påfrestningarna krävs en tålig snowracer och därför är SX PRO rejält förstärkt i konstruktionen. Fortfarande finns alla tidigare finesser med som automatiskt dragsnöre, kraftfulla bromsar och en ny och snygg sits.

Stiga tror mycket på denna snowracer och har meddelat att det är risk för total slutförsäljning. Så vill du ha en SX PRO i år är det bäst att vara ute i god tid. Alla som försökte få tag på en vanlig snowracer förra året vet hur svårt det kan var när den är slutsåld precis överallt.
Läs mer om STIGA snowracer curve SX PRO här.

Författare: Busbjornen.se

This author has published 1 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.