Namnlappar är ett måste till dagis och skolstarten

9 oktober, 2011 | Författare: Jonathan | Posted in Hus & hem

Namnlappar är något som alla borde ha hemma nu till hösten när dagis och skolor börjar.
På marknaden och speciellt på nätet finns alla möjliga typer av namnlappar som du kan fästa på barnens kläder och som gör att dagispersonalen och du själv lätt hittar de egna kläderna. De som jag personligen tycker är häftiga är eget designade namnlappar. Du kan beställa allt från broderade till tryckta namnlappar i olika storlekar. På nätet finns också häftiga namnlappar med färdigtryckta motiv och namn.

Eget designade namnlappar

När du designar din egen namnlapp är det bra att komma ihåg att välja färger som gör att namnet syns. En mörk botten med ljus text eller ljus botten mot mörk text är att föredra ifall du vill satsa på att namnet syns. Från de flesta företag som säljer namnband och namnlappar får du välja förutom färger också egen font och figur på namnlappen. Detta gör att du får en mer personlig namnlapp som skiljer sig ur mängden. Speciellt när det gäller vävda namnlappar så har du hur stora möjligheter som helst att välja valfri brodering.

Påstrykbara namnlappar

Påstrykbara namnlappar är mycket enkel att fästa på alla typer av kläder. Man behöver inte heller vara rädd för att de lossnar och dessutom behöver du inte ens sy, det enda som krävs är att du äger eller får låna ett strykjärn ;) . Till påstrykbara lappar kan du välja motiv och egen font.

Vävda namnlappar i olika former

Vävda namnlappar kan sys fast på kläderna eller sättas fast med en taggit plastklämma vilket gör att du inte en behöver sy. Vävda namnlappar fås i många olika former, t.ex. som namnband eller runda badges. Du kan också välja strykbara vävda namnband vilka oftast är litet dyrare än de som man syr fast. Det bästa med vävda namnband är att du har mycket stor valfrihet vad gäller färger,motiv och text. Vävda namnlappar passar perfekt till kläder, ryggsäcken och resväskor mm.

Författare: Jonathan

This author has published 2 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.