Mobilväskor

20 februari, 2011 | Författare: Loviw | Posted in Nöje & Fritid

Mobiltelefoner har idag en enorm påverkan på våra liv. Det är en portal till våra vänner, kollegor och familj samtidigt som det är ett verktyg för att nå internet, ta fotografier och mycket mer. I princip alla äger minst en mobiltelefon och många sätter tusentals kronor på att få en modell som passar just dem. Vad som kan te sig märkligt är att förvånansvärt få skyddar mobiltelefonen ordentligt med hjälp av mobilväskor.

Som läget ser ut idag kommer majoriteten av framtidens telefoner i länder som Sverige att vara utrustade med en tryckkänslig skärm. Fördelen med traditionella candybar-telefonerna är att även om en knapp går sönder eller om skärmen får en repa så är telefonen oftast funktionsduglig. Med en touch-telefon förstörs alla möjligheter till interaktion om skärmen skadas allvarligt.

Dua kan skydda din mobil på ett enkelt sätt genom att använda mobilväska. Som tur är finns det ett brett utbud av olika typer och varianter att välja mellan. Många mobilväskor är universala och passar de flesta modeller. Det finns också så kallade mobilstrumpor som töjer sig runt mobiltelefonen och alltid har bra passform. Nackdelarna med mobilstrumpor och vissa av mobilväskorna är att man ständigt måste ta ut telefonen ur mobilväskan. För att undvika problemet kan man köpa en mobilväska eller skal som är anpassad till ens mobiltelefon. Den telefon i dagsläget som har i särklass mest tillbehör är Iphone. Letar men efter en Iphone väska eller ett Iphone-skal så är det i princip omöjligt att inte hitta en modell som passar ens personliga tycke och smak.

Författare: Loviw

This author has published 1 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.