Magasinera möbler

11 oktober, 2010 | Författare: admin | Posted in Hus & hem

Det är inte alltför ovanligt att företag som erbjuder magasinering av dina ägodelar använder sig av truck för att lyfta och flytta det förvaringsutrymme du har hyrt på kort eller lång tid. Bruket av truckar gör att man bör förberda sin saker så att de klarar att stötas mot varandra vid transport iniom lagerutrynmmet.

Kanske särskilt när man skall magasinera möbler bör man vara nogrenn med att man stötskyddat dem väl så att de inte skadas under tiden de inte används. Då förvaring kostar en slant är det förstås tråkigt om något skulle skadas i onödan. Ett enkelt och billigt sätt att skydda sina saker är att använda skumplast som man kan köpa på de flesta byggvaruhus. Skumplasten ger ett mycket bra skydd mot stötar och kostar inte mycket alls per meter.

I vissa delar av landet är konkurrensen inte speciellt hård vilket gör att företag som har förvaring i stort sett kan ta vilka priser de själva behagar. Skall man till att hyra magasinering i Stockholm är läget ett helt annat då det finns en uppsjö av olika firmor som erhåller samma tjänst och här är det mer av kundens marknad än det motsatta.

Även på västkusten är konkurrensen ganska omfattande för magasinering i Göteborghar kunder också en stor mängd leverantörer att välja mellan så det är ganska lätt att förhandla till sig ett bättre pris, kanske särskilt om man använder en flyttfirma för själva bohagstransporten. Det är inte alltför ovanligt att man i kombination med flyttningen kan få ett bra pris på förvaringen av sina möbler.

Denna artikel är återskapad ifrån gamla versionen av dinlank.se och publicerad av Admin!

Författare: admin

This author has published 34 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.