Lyftutrustning hos pmh.se!

25 december, 2010 | Författare: pmhinfo | Posted in Ekonomi

Radiostyrning från PMH
Hos PMH hittar du flera olika produkter för radiostyrning av exempelvis portar, maskiner eller lyftutrustning. PMH Radiostyrning bidrar till ökad säkerhet och effektivitet, samtidigt som produkterna erbjuder stor rörelsefrihet i kombination med en enkel hantering.
En produktkategori i lyft- och materialhanteringsexperten PMH:s sortiment, utgörs av olika system för radiostyrning. ”PMH Radiostyrning” lämpar sig bra för radiostyrning av till exempel portar, maskiner, telfrar och traverser. PMH:s radiostyrningsprodukter bidrar till en både effektiv och säker hantering av din aktuella utrustning.
Styrningen av utrustningen kommer med PMH Radiostyrnings hjälp att ske på ett ergonomiskt riktigt sätt, samtidigt som du uppnår önskad rörelsefrihet kombinerat med en mycket enkel hantering av systemet. På så sätt bidrar radiostyrningen från PMH också till att säkerheten och effektiviteten i processen ökas.
PMH Radiostyrning finns i många olika modeller avsedda för olika behov och användningsområden. I utbudet på hemsidan (pmh.se) finns i december 2010 följande produkter: PMH Radiostyrning T60, PMH Radiostyrning T70, PMH Radiostyrning T80, PMH Radiostyrning 860 samt PMH Radiostyrning ”Tiger”. Utöver det hittar du hos PMH även ett antal praktiska radiostyrningstillbehör.
PMH:s olika radiostyrningsmodeller går att läsa mer om på adressen pmh.se. Där finns även bilder på produkterna, och du kan enkelt ladda ner informationsmaterial eller be om en prisoffert på PMH:s Radiostyrning direkt via sajten.

Författare: pmhinfo

This author has published 4 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.