Lyftlösningar hos PMH.se

23 november, 2010 | Författare: pmhinfo | Posted in Näringsliv

Välj en praktisk lyftmagnet från BUX
En lyftmagnet används för att flyta och lyfta tunga plåtar. BUX praktiska lyftmagneter finns i flera olika modeller med varierande lyftkapacitet.
BUX lyftmagneter finns i följande olika modeller: BUX handmagnet, BUX NEO Permanent lyftmagnet, BUX Batteri lyftmagnet samt BUX NEO EP elektropermanent lyftmagnet. Utöver BUX´ standardmodeller finns också möjligheten att få en helt kundanpassad lyftmagnet.
BUX handmagnet har en praktisk, manuell excentrisk släppfunktion i handtaget och hjälper dig att lyfta plåtar av varierande vikt. BUX handmagnet finns i flera olika modeller, och lyftkapaciteten ligger mellan 120 och 300 kilo.
När det gäller BUX NEO permanenta lyftmagnet kännetecknas den av låg egenvikt, stor säkerhet och ett enkelt handhavande. Trots sin låga vikt så har den en stor lyftkraft, ca 75 sin egenvikt.
BUX batteridrivna lyftmagnet finns i två olika utföranden: en variant för lyft av plana material och en för runda material. De stora fördelarna är dels att den är batteridriven och dels att har ett kompakt utförande samt låg egenvikt.
Den elektropermanenta lyftmagneten å sin sida, är i stort sett underhållsfri eftersom den inte har några rörliga beståndsdelar och heller inte behöver någon batteribackup. BUX elektropermanenta lyftmagnet styrs av elektriska impulser genom ett särskilt manöverdon, alternativt direkt på magneten.
Som ovan nämnts, kan du dessutom få en helt kundanpassad lösning på lyftmagnet.
BUX lyftmagneter finns bland annat till försäljning hos pmh.se.

Författare: pmhinfo

This author has published 4 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.