Restaurang Mat & Potatis i Göteborg

11 oktober, 2010 | Författare: admin | Posted in Hus & hem

Restaurang Mat & Potatis ligger längst nere vid Göta Älv på Hisingen i Göteborg. Området kallas Backa bergö, även om det varken finns berg eller ö i området. I Backa bergö finns en uppsjö av små och mellanstora företag som alla är experter inom sina egna områden. Lunchrestaurangen Mat & Potatis är hjärtat i företagsbyn.
Tidigt på morgonkvisten samlas dagens första trogna matgäster. Det är lastbilschaffisarna som redan har varit uppe och jobbat en stund och tar dagens första rast inne bland borden. Det är gott om plats i restaurangen men de sätter sig intill fönstren. Där sitter de och dricker kaffe och blir ompysslade medan de kikar ut mot älven eller på sina lastbilar.

Några timmar senare är Mat & Potatis som förbytt och tempot och pulsen i restaurangen har ökat väsentligt. Mat & Potatis är nämligen en av Göteborgs största lunchrestauranger. Förutom restaurangens 200 sittplatser levererar Mat & Potatis kök även lunch till företag, skolor och personalmatsalar i hela Göteborg. Marita, Per, Arto, Mikael och de andra samlas när allt fler gäster anländer. Salladsbuffén är framdukad, pasta, soppa, sallader, allt finns tillgängligt för gästerna. Dagens meny presenteras för lunchhungriga besökare. Det betyder hederlig god Svensk husmanskost à la pytt i panna, köttbullar, raggmunk blandat med någon lite mer exotisk lunchrätt. En varm vegetarisk lunchrätt finns alltid med i dagens utbud. Mikael Brännvall som är Mat & Potatis ägare är noga med att restaurangens maträtter ska nå ut och passa så många som möjligt.
Klockan 14 har antalet gäster tunnats ut och ett lugn sprider sig i restaurangen medan avdukning och städning påbörjas för att göra restaurangen redo för nästa lunch nästa dag.

Mat & Potatis levererar även catering till hela Göteborg alla dagar, dygnet runt. Se under catering på hemsidan Mat & Potatis lunchrestaurang i Göteborg

Denna artikel är återskapad ifrån gamla versionen av dinlank.se och publicerad av Admin!

Författare: admin

This author has published 34 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.