Lunch Stockholm

23 juni, 2011 | Författare: Gastrogate | Posted in Näringsliv

Topp 10 Lunch Stockholm

1.
City Lejon – Bästa lunch Stockholm stället
Detta ställe har fått många fina recensioner på sin hemsida. Det ligger centralt i Stockholm vid Hötorget och har bra priser på sin lunchmeny, att ta med kostar bara 65 kronor. Detta är ett ställe som är värt att besöka om du befinner dig i Stockholm.

2.
Ellora
På Söder i Stockholm hittar du denna Indiska resturangen. Den har en trevlig personal och god mat. Miljön i resturangen är mysig och man känner att resturangen har en personlig touch. Man har mycket att välja på menyn. Så om du befinner dig på Söder och är sugen på indisk mat så titta in på detta ställe.

3.
Järntorgspumpen
Denna resturang är belägrad i hjärtat av gamla stan. Resturangen serverar klassiska svenska rätter och Italienska rätter. De har även egna tolkningar av internationella rätter. Lokalerna i resturangen är från 1400-talet så man får en skön känsla när man befinner sig i resturangen.

4.
O’Learys Kista
Detta är en Irländsk/Amerikansk sportbar som fungerar utmärkt att ät lunch på. Hamburgarna har fått många bra recensioner. Man får en riktig sportbarkänsla när man befinner sig här, matchtröjor, sportbilder och annat som hör till en sportbar på väggarna. Ofta mycket folk på stället.

5.
Pizza Hut Haninge
Om du är sugen på pan pizza så är det till Pizza Hut du ska. De har lunchbuffé till ett bra pris om du är sugen på att äta riktigt mycket. Resturangen har ett klassiskt Pizza Hut-utseende.

6.
Pong Sushi Thai
Denna resturang som ligger i centrala Stockholm serveras det asiatiska rätter som till exempel sushi. Resturangen har en mysig miljö och personalen är trevlig. Menyn har många olika saker att välja mellan från det asiatiska köket.

7.
Resturang Curman
Mitt på Stureplan ligger Sturebabets resturang, Resturang Curman. Man har många olika smaker på sin meny, både från Skandinavien och orientaliska menyer. Ett mycket värt besök.

8.
Resturang Primören
Denna resturang är belägen i Solna och serverar svensk husmanskost i modern tappning, de har även mat från alla hörn i världen. Personalen på detta stället är väldigt trevlig och maten har också fått bra recension på sin mat. Så detta är ett värt besök om du befinner dig i solna.

9.
Resturang Sturegatan 15
Resturangen ligger belägen i Solna och serverar vällagad husmanskost. Det är ett prisvärt besök där du får en lunchmeny för 80 kronor. Personalen på detta stället är också väldigt trevlig.

10.
Tabbouli
Denna resturang serverar libanesisk mat och har en meny med mycket att välja på. Den ligger på Söder, så om du vill ha god libanesisk lunch så är detta stället värt ett besök.

Författare: Gastrogate

This author has published 1 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.