Lönesystem gör det lättare för dig!

25 december, 2010 | Författare: blueg | Posted in Ekonomi

Nytt webbaserat lönesystem för redovisningsbyråer
I oktober lanserade Bluegarden ett nytt webbaserat lönesystem speciellt avsett för redovisningsbyråer och konsulter. Bluegarden Lön är ett komplett löneprogram som enkelt kan integreras med både bokföring och ekonomisystem.
Bluegarden kan nu presentera ett lönesystem anpassat speciellt för konsulter och redovisningsbyråer runtom i vårt land. Löneprogrammet, Bluegarden Lön, är ett webbaserat lönesystem som på ett effektivt sätt underlättar företagets lönehantering.
Lönesystemet erbjuder en klienthantering där du som användare enkelt kan administrera samtliga kunder med hjälp av en och samma inloggning till tjänsten. Den webbaserade funktionen bidrar också till att företagets lönehantering sker både snabbt, smidigt och korrekt.
Möjligheten finns även att enkelt utföra rapporteringar till Skatteverket eller olika pensionsbolag. Också merparten av de svenska bankerna kan integreras i lösningen. Vad gäller uppdateringar och back-up:er, sker dessa kontinuerligt via automatik. Bluegarden Lön är ett bra alternativ när ni eftersöker enkelhet, smidighet och tillgänglighet.
Läs mer om hur Bluegarden Lön kan förenkla er lönehantering på Bluegardens hemsida bluegarden.se. Bluegarden erbjuder lönesystem, HR-system och löneoutsourcing för både små och stora företag. Dessutom bedriver företaget viss utbildningsverksamhet.

Författare: blueg

This author has published 2 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.