Låna av dig själv

31 augusti, 2011 | Författare: Kakadu Traders | Posted in Ekonomi

Vi har alla någon gång kommit i den situationen att man behöver lite snabba pengar för att lösa ett akut behov som uppkommit. Det kan vara en spis som gått sönder eller en dator som fått för sig att lägga av. De flesta av oss har också någon gång suttit nere hos banken för att få låna lite pengar och förklarat vad man skall använda dom till och sett hur dom tittar konstigt på oss när dom tar kreditupplysningen.

Men det finns ett sätt som är betydligt snabbare och enklare än att gå till banken, det är att kontakta en pantbank i närheten. Ofta har vi något gammalt smycke eller lite arvegods liggande i byrålådan som vi inte kommer använda den närmaste tiden. Sälj guld till pantbanken och låna på det sättet pengar av dig själv istället, du slipper kreditupplysningen, du behöver inte svara på några frågor om vad du skall använda pengarna till heller.

Att låna på en pantbank genom att sälja guld eller enkelt och det går fort. Du tar med dig det du vill lämna in för pant till pantbanken och får det värderat och sedan får du reda på hur mycket du kan låna. Efter detta får du kontanter rakt i handen och du har generellt fyra månader på dig att betala och hämta tillbaka det du pantat. Detta är ett av de snabbaste sätten att låna pengar av sig själv utan att svara på massa obehagliga frågor om din privata ekonomi. Glöm inte att jämföra olika pantbanker med varandra så du får ut mesta möjliga för det du skall panta.

Författare: Kakadu Traders

This author has published 5 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.