kattfoder och hundfoder!

25 december, 2010 | Författare: hemfod | Posted in Hus & hem

Purina Pro Plan hundfoder & kattfoder
Purina Pro Plan är ett komplett hundfoder respektive kattfoder av högsta kvalitet, utvecklat i syfte att främja och stärka hundars och katters medfödda skyddssystem. Purina Pro Plan kattfoder och hundfoder finns i många olika varianter som är direkt anpassade för katters och hundars varierande behov.
Purina Pro Plan hundfoder eller kattfoder är ett bra val för din bästa vän. Purina står för pålitlig kvalitet, och har älskats av djur och deras ägare sedan lång tid tillbaka. Purinas produkter utvecklas dessutom alltid i enlighet med ny forskning, allt för att på bästa sätt tillfredsställa din hund eller katts smak och näringsbehov.
Purina Pro Plan är ett hundfoder/kattfoder som tagits fram av veterinärer i samarbete med näringsexperter, där innehållet anpassats för att stärka din katt eller hunds naturliga skyddssystem. Purina Pro Plan finns liksom de flesta övriga produkter i Purinas sortiment i flera olika varianter för att passa hundar och katters skiftande åldrar och behov.
Purina Pro Plan kattfoder och hundmat är ett komplett helfoder som effektivt ser till att din katt eller hund får de allra bästa förutsättningar till hälsa och välmående. Ett bra sammansatt och väl anpassat foder ger en glad, frisk och nöjd hund. Precis vad du som matte eller husse vill ge din bäste vän!
Purina Pro Plan hittar du i djuraffärer, hos veterinärmottagningar samt via webbshopar på nätet. En onlinebutik som dessutom erbjuder smidig hemleverans av ditt hundfoder eller kattfoder, är hemfoder.se.

Författare: hemfod

This author has published 3 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.