Hur Man Tjänar Pengar Med Hjälp Av Clickbank

9 oktober, 2011 | Författare: Bygger89 | Posted in Ekonomi

Många svenskar har fått en helt fel bild av affiliateprogrammet Clickbank. De jag har frågat tror inte att man kan tjäna några pengar med Clickbank på grund av att man kommer ifrån Sverige… Detta är helt fel ! Det är faktiskt fullt möjligt för vem som helst i världen att tjäna stora pengar med detta affiliateprogram.

För det första, Clickbank är världens största försäljare av digitala produkter som olika E-böcker och produkter. I sin enorma databas har man över 10.000 digitala produkter som ligger ute för försäljning. Vem som helst kan sälja en produkt hos CB, det enda man behöver ha är en idé och sedan skriva ner sin briljanta idé som en E-bok. Din produkt läggs sedan ut så vem som helst i världen kan köpa den !

Så har man en riktigt bra produkt som folk gillar, då blir det enkelt att tjäna pengar på internet.

Det kan kännas lite överkurs för många att slänga ihop en egen produkt och börja sälja… Därför kan man istället agera som affiliate åt andras produkter och tjäna pengar varje gång någon köper från din unika länk. Det enda du då behöver fokusera på är att få folk att klicka på dina affiliatelänkar. Du behöver inte bry dig om kundsupport eller något annat.

Clickbank använder sig av ett avancerat spårningssystem så varje gång någon klickar på dina länkar och köper något kommer du garanterat att tjäna provision. En annan grej som gör Clickbank till världens mest attraktiva affiliateprogram är att man oftast får mellan 50-75% i provision på varje såld produkt. Jämför detta med våra svenska affiliatenätverk som betalar uruselt…

Man kan enkelt hålla koll på hur mycket pengar man har tjänat varje dag genom att logga in på sitt konto. Där kan man även se hur många som klickar på dina länkar och ifrån vilka länder det sker. Det har ingen som helst betydelse att du sitter i Sverige och arbetar med detta, Clickbank fungerar överallt på hela jordklotet och även för oss svenskar !

Författare: Bygger89

This author has published 3 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.