Hundleksaker!

21 mars, 2011 | Författare: dobaz | Posted in Hus & hem

Allt började i Hollywood där vi såg kändisar bära sina hundar i sin hundväska och klä dem i hundkläder!
Efter det har världen exploderat ut och gjort samma sak som kändisarna.
Det blev en sorts hobby att klä sina hundar i olika teman, kanske lika som husse och matte, som en prinsessa, en prins eller olika kända figurer. Varje dag blev det nya kläder och hundtillbehör, och man började nästan behandla sina hundar som husdjur.
Medan det fanns människor som älskade alla dessa hund väskor och hundkläder, så fanns det folk som hatade dem. Folk sa att det var en tortyr för hundarna att behöva bära kläder, eftersom hundar och andra djur inte är skapta för att ha kläder.
Att bära sin hund blev en trend i världen att bära sin hund i hundväskan och detta blev känt över hela världen men det var inte så att man kunde ha en pitbull väskan utan en mindre hund som t.ex. chihuahua.
När man har hund är det inte heller så mysigt om den ska skälla hela tiden, och då finns det Antiskällhalsband som man kan köpa. Detta har också varit omdebatterat om det är bra för hunden.
T.ex. på dobaz.se finns det antiskällhalsband som skickar ut ljud som bara hunden kan höra. Det är ingent som ger dem en stöt eller något annat som kan skada dem. Ljudet är helt ofarligt för hunden, så det skadar djuret ingenting.
Vad man än tycker om detta så tillkommer stort ansvar när man skaffar hund, och man måste alltid titta på det bästa för hunden. Även om man älskar att klä sin hund, kanske inte hunden tycker om det. Visst finns det hundar som älskar att gå runt i kläder, men precis som människor är alla hundar olika.
Det är samma sak med hundväskor. Klart det finns hundar som inte vill bli burna och inte kan men finns de som faktiskt vill och sedan har ju storleken betydelse. På dobaz.se har de också hundväskor, hundkläder och andra tillbehör till ett bra och billigt pris.

Författare: dobaz

This author has published 2 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.