Hockey

31 augusti, 2011 | Författare: lannasport | Posted in Nöje & Fritid

Hockey är en populär svensk vintersport. Många killar i Sverige testar att spela hockey någon gång under sin uppväxt. Eftersom hockey är en kontaktsport med mycket tacklingar är det lätt att skada sig. Därför behöver du hockeyskydd som passar just dig när du spelar hockey. Det finns en stor mängd hockeyskydd som skyddar i stort sätt hela kroppen när du spelar hockey. Vissa hockeyskydd är dock viktigare än andra. På lannasport.se hittar du allt för din hockeymatch och träning. Hos oss hittar du din hockeyhjälm, en rad olika hockeyklubbor, hockeyskridskor, axelskydd, armbågsskydd och andra hockeyskydd.

Hockeyhjälm

Huvudet är den kroppsdel som är den viktigaste att skydda. Eftersom hockey är en så fysisk sport är det lätt att huvudet skadas vid tacklingar in i sargen. Därför är det viktigt att du väljer en bra hockeyhjälm. Precis som andra hjälmar bör en hockeyhjälm vara personlig, då din hockeyhjälm kommer forma sig efter ditt huvud.

Axelskydd

Axelskydd skyddar inte bara dina axlar, utan även en bit ner på bålen. Hur långt ner ett axelskydd skyddar varierar även det. Det är hur mycket ditt axelskydd täcker som avgör vad ett axelskydd väger. Ett axelskydd kan vara tillverkat i olika material, vilket gör att det kan vara olika tungt. Axelskydd är förstärkta på de ställen som är mest känsliga.

Armbågsskydd

Armbågsskydd är till för att skydda dina armbågar under en hockeymatch eller träning. Tänk på att välja ett armbågsskydd som låter dig vara rörlig. Om ditt armbågsskydd inte är bekvämt kommer det hindra dig när du spelar. Armbågsskydd finns i en rad olika varianter. Alla armbågsskydd har sina egna egenskaper. Tänk på att välja rätt storlek på dina armbågsskydd.

Hockeyskridskor

Att välja ett par hockeyskridskor är avgörande för dig som hockeyspelare. Dina hockeyskridskor kan göra dig till en betydligt bättre spelare om du väljer bra hockeyskridskor som passar just dig, eller tvärtom. Hos lannasport.se finns hockeyskridskor som har olika bred läst. Har du breda fötter passar förmodligen hockeyskridskor med EE läst dig (extra bred). Vi på lannasport.se säljer hockeyskridskor från välkända varumärken. Oavsett vilka hockeyskridskor du väljer kommer de hjälpa dig på vägen att förbättra ditt spel.

Hockeyklubbor

Nästan alla hockeyklubbor på marknaden idag är kompositklubbor. Hockeyklubbor tillverkas av komposit eftersom materialet gör hockeyklubbor både lättare och att de har bättre balans. Det finns hockeyklubbor i en mängd olika utföranden, eftersom alla spelare är olika. Oavsett vilken vinkel du behöver på dina hockeyklubbor, om dina hockeyklubbor ska vara för vänster- eller högerhänta eller vilken flex du behöver till dina hockeyklubbor finns de på lannasport.se. Om du inte hittar de hockeyklubbor du är ute efter, så beställer vi dem.

Författare: lannasport

This author has published 1 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.