Fördelar med att köpa vitvaror på nätet

23 juni, 2011 | Författare: Jonathan | Posted in Hus & hem

Många som bygger hus köper idag nyckelfärdiga hus, och får då också vitvarorna på köpet, men ibland så är de inte riktigt till belåtenhet, och man kanske vill byta ut lite av vitvarorna till sådana som man valt själv. Samma gäller när man köper ett kök från IKEA, då har man också möjlighet att få det levererat med vitvarorna inkluderade, men om man inte gillar deras utbud så bör man fundera på vilka andra alternativ det finns. Ett alternativ som numera fungerar mycket bra är att köpa vitvaror och hushållsmaskiner på nätet. Det finns idag ett växande antal återförsäljare, och även om vitvaror kanske känns som en mycket o-typisk vara att köpa på internet så fungerar det ändå mycket bra. För det finns ett antal fördelar med att köpa vitvarorna på internet:

  • Priset. Den största fördelen med att köpa vitvarorna på internet än nog priset. Vitvaror är oftast billigare på nätet
  • Direkt jämförelse på hemsidan. Man får ofta möjlighet att filtrera och jämföra produkternas specifikationer direkt på säljarens hemsida.
  • Gratis frakt. Konkurrensen i branschen är rätt så hård, och några vitvaruförsäljare lockar därför med gratis frakt och hemleverans av vitvaror. (Bland annat WhiteAway.se)
  • Urvalet. Eftersom nätbutikerna kan leverera till hela Sverige så kan de ha ett mycket större lager än lokalbutikerna, och du kan då hitta alla de vitvaror du vill ha från samma butik, även om du vill ha vitvaror av olika märken.

Så nästa gång du funderar på att köpa nya vitvaror, kolla då också in alternativet att köpa på nätet!

Författare: Jonathan

This author has published 2 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.