E-cigaretter

28 september, 2013 | Författare: Bo hansen | Posted in Hälsa & Skönhet

Många har provat tuggummi och plåster som innehåller nikotin och som skulle kunna hjälpa en med att sluta röka. Få har provet de elektroniska cigaretterna, som du också kan få med nikotin. Men av dem som har provat det, så har största delen haft en super bra upplevelse med denna produkt. Det flesta har slutat röka helt och har börjat att endast röka elektroniska cigaretter. Dock är det inte heller alla som har slutat röka, men utöver det så är det ju också en stor sak om en rökare har börjat röka mindre i jämförelse med innan. Bara om man röker hälften av det man brukar efter att man har börjat med elektroniska cigaretter, så är det ett stort framsteg som man gott kan använda till något, det är i alla fall bättre än ingenting.
Den elektroniska cigaretten kan du få både med och utan nikotin, det är upp till dig själv vilken du helst vill ha. Men det som de flesta gör är att börja med den nikotinstyrka som innehåller samma mängd nikotin som en normal cigarett, redan där är du fri från 4000 olika giftämnen som finns i vanliga tobakscigaretter.
Efter någon tid kan du också börja trappa ned på nikotininnehållet efter hur snabbt det går för dig att avvänja dig mängden nikotin du intar, och de flesta slutar med att röka de e-cigaretter med 0 MG nikotin. Efter att man har börjat ta bort intaget av nikotin är det bara känslan att sitta med något i handen och att röka på en cigarett som man vanligtvis ska bli av med.
Många rökare går runt och tror att det är något av det svåraste som man kan uppleva, men verkligheten är något annat. Det är inte så svårt som man tror, om man bara har lite självrespekt och verkligen vill det bästa för både en själv och ens omgivning, då är det bara att komma igång med att sluta röka!

Författare: Bo hansen

This author has published 1 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.