Du som behöver hjälp med hushållstjänster!

9 januari, 2011 | Författare: Veteranpoolen | Posted in Hus & hem

Veteranpoolen – ett tjänsteföretag med bred kompetens
Veteranpoolen.se är en sajt som erbjuder samlad kompetens inom många olika områden. Det kan exempelvis handla om personlig assistans, barnpassning, flyttstädning och snöskottning. Tjänsteföretaget Veteranpoolen bygger på ett nätverk av lokala franchisetagare runtom i landet.
Veteranpoolen består av ett stort gäng arbetsglada pensionärer med samlad kompetens från många skilda branscher och områden. Hit kan du vända dig när du behöver hjälp med privat hemtjänst, hushållstjänster eller bemanning.
Veteranerna själva är anställda av Veteranpoolen som via ett antal lokalkontor finns representerade i flera olika städer runtom i Sverige, men har sin bas i Kungsbacka utanför Göteborg. Bemanningsföretaget Veteranpoolen ingår som en medlem i branschorganisationen Almega.
Som pensionärer besitter veteranerna lång och värdefull yrkeserfarenhet och kunskap som på detta sätt effektivt tas tillvara. Veteranerna kan också vara pensionärer som i samband med pensioneringen istället väljer att satsa på att bli verksamma inom sitt fritidsintresse.
Exempel på tjänster som Veteranpoolen erbjuder är bland annat hushållstjänster som städning och barnpassning, men det kan lika gärna handla om personlig assistans, flyttstädning, matlagning, tvätt, trädgårdsarbete eller snöskottning.
Målgruppen är inte bara privatpersoner i behov av hemtjänst eller hushållstjänster, utan även företag som behöver hjälp med bemanning. Det kan till exempel handla om att privatpersoner önskar frigöra mer tid, eller att ett företag behöver hjälp med att bemanna plötsligt uppkomna vakanser.
Du som behöver hjälp med hushållstjänster, privat hemtjänst eller bemanning, kan läsa mer om Veteranpoolens tjänster och priser på företagets hemsida, veteranpoolen.se. En intresseanmälan kan du lämna direkt på sajten under fliken ”Privat” respektive ”Företag”, via rubriken ”Intresseanmälan”.

Författare: Veteranpoolen

This author has published 2 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.