Bokia.se

28 december, 2010 | Författare: Bokia | Posted in Shopping

Dags att köpa bok?
Då kan det kanske vara en god idé att starta jakten hos Bokia! Och nej, du behöver inte ge dig ut i de traditionella butikerna för att hitta det du söker. Bokias kompletta sortiment hittar du också i webbshopen på adressen Bokia.se.
Varför inte börja det nya året med en bra bok framför brasan? Det finns många spännande, roliga, gripande och nyttiga böcker att välja bland i Bokias webbshop. Och, kanske bäst av allt, frakten är förvånansvärt billig – endast 19 kr per beställning (dec 2010).
I webbshopen hittar du inte bara traditionella böcker, utan också ljudböcker, mp3-böcker och e-böcker för nedladdning. Köpa bok kan du med andra ord göra på väldigt många olika sätt! Vilket sätt föredrar du?
Behöver du ett lexikon eller kanske en svensk ordbok? Bara lugn. Självklart hittar du i Bokias gigantiska utbud även facklitteratur, lexikon, ordböcker och kurslitteratur.
Bokia finns förstås även som traditionella, fysiska butiker. Men ibland kan det vara extra smidigt att göra sina inköp av böcker online istället. När du inte har tid, ork, eller lust att ge dig ut i folkmassan på stan, när vädret inte tillåter, eller när du helt enkelt bara vill sitta i lugn och ro och gå igenom utbudet bekvämt hemifrån.
På Bokia.se är det bara att knappa in författarnamn eller boktitel i sökrutan högst upp på startsidan, och vips – så ser du med en gång om boken är tillgänglig eller inte! Chanserna är däremot ganska stora att du hittar din önskade bok, då det hos Bokia.se finns mer än 4 miljoner olika titlar i sortimentet.
I webbshopen kan du också köpa presentkort, vilket kan vara en smart lösning på presentproblemet. Presentkortet skapar du enkelt själv, det är bara att fylla i namn, belopp och betalningsuppgifter, så skickas presentkortet till din vän på direkten via sms eller e-post.
Så här vintertid passar det extra bra att investera i lite skön läsning. För vad är väl trevligare än att krypa ner under pläden framför den värmande brasan, i sällskap med en kopp choklad och en riktigt god bok? Boken hittar du förstås hos – Bokia.se

Författare: Bokia

This author has published 1 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.