Billiga converse skor

29 juni, 2011 | Författare: spexer | Posted in Shopping

Väldigt många människor över hela världen  väljer att dagligen bära ett par skor från Converse. I Sverige är Converse skor ett av de populäraste skomärkena alla kategorier. Converse skor är tyvärr ofta ganska dyra, ett nytt par kostar vanligtvis mellan 700-1000kr. Eftersom Converse skor är en populär ungdomssko och ungdomar anses vara en ekonomiskt svag grupp, finns det ett naturligt utbrett intresse för att köpa billigare Converse.

För den som är intresserad av att köpa Converse skor till ett billigt pris, finns det faktiskt möjlighet att göra just det via nätet.  Nedan följer ett par tips som garanterat hjälper dig införskaffa ett par Converse skor väldigt billigt.

Köpa Converse från utlandet

Det bästa sättet att erhålla ett par Converse skor utan att betala en förmögenhet är att köpa skorna från utlandet. I USA betalar du endast en bråkdel av det svenska priset och det är inte ovanligt att ett par Converse skor kostar 300-500kr i Amerika.

Du kan spara hundralappar på att handla dina skor från utlandet, du bör emellertid försöka ta reda på så mycket fakta som du bara kan om vilka införsellagar som gäller för det land du köper från. Enklast är att köpa från ett annat EU-land då slipper du garanterat extra skatter.

Outlet

Den som inte riktigt vill eller vågar handla Converse skor från utlandet. Gör väl i att undersöka olika sko-outlets sortiment. I en outlet-butik hittar du fabriksnya skor vanligtvis till mycket billiga priser.

Begagnade Converse

Om du ännu inte hittat ett par billiga Converse och känner hur du börjar ge upp – håll ut, jag vet ett ställe där du garanterat kan köpa Converse skor billigt. Annonsmarknader är rena rama guldgruvan för den som letar billiga Converse,  på sidor som blocket och tradera hittar du mängder av skor i olika modeller. Ett par Converse skor kan du på tradera inte sällan köpa för blott en eller ett par tior.

Författare: spexer

This author has published 1 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.