Barnkläder och damkläder!

25 december, 2010 | Författare: mandeldesign | Posted in Hälsa & Skönhet, Shopping

Mandel – modebutik på webben och i Göteborg
Mandel heter en butik som riktat in sig på att sälja trendiga damkläder till bra priser. Med fysiska butiker i Göteborg tillsammans med en inbjudande shop på webben, når man kunder över hela landet. I utbudet hittar du kläder från bland annat Vila, Object, Only och Ichi.
Mandel är namnet på en butik som säljer snygga damkläder av märken som Only, Ichi, Object och Vila. Mandels mål är att kunna erbjuda sina kunder ett stort utbud av trendriktiga kläder, till bra priser.
Om du bor i Göteborgsområdet kan du besöka Mandels fysiska butik, som du hittar på Södra Larmgatan 2, mitt i centrala Göteborg. Här kan du titta och känna på plaggen, och prova de kläder som vill-ha-begäret naglat sig fast vid. Öppettiderna i butiken är mån-fre 11-18 och lör 11-15. Långlördagar håller butiken öppet en timme längre.
Men även du som bor i andra delar av vårt land, kan köpa trendiga damkläder hos Mandel – via företagets egen webbshop som du hittar under adressen mandeldesign.se. Webbutiken har förstås alltid öppet! Där kan du se bilder på plaggen och läsa mer om passform, modeller, storlekar etc.
Välj och vraka bland prisvärt mode i form av tunikor, toppar, leggings, klänningar med mera från välbekanta märken som Vila, Object, Only och Ichi. Du har dessutom alltid öppet köp och bytesrätt i 14 dagar. Lägger du din beställning en vardag innan klockan 15, går plaggen iväg med posten redan samma dag!

Författare: mandeldesign

This author has published 2 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.