Amor Vincit Omnia – Kosttillskott

21 mars, 2011 | Författare: Cirius | Posted in Hälsa & Skönhet

Vad behöver din kropp efter att du tränat?
Behöver man äta direkt efter träning eller kan man vänta en stund? Hur pass länge kan man vänta? Ska man använda kosttillskott? Vilket kosttillskott är bäst? Vad för kosttillskott rekommenderas? Är 2 bananer bra efter träning eller behövs det fler?

Här finner du dom kosttillskott som jag använder just nu!

Det finns enormt många kosttillskott på marknaden, det är svårt att välja när man inte vet vad man ska kolla efter. Kosttillskott är något som många använder för att nå resultat. Kosttillskott innehåller oftast olika typer utav proteiner som hjälper till att bygga upp kroppens muskler då du tränar. Protein är ett viktigt ämne i vår kropp som hjälper till att bygga upp kroppen.

För att veta mer om just kosttillskott så kommer jag skriva mer om det på Amor Vincit Omnia bloggen, dit kan du gå om du har frågor eller söker svar om vad som passar just dig.

Mat är viktigt för din kropp
För att få ut så mycket som möjligt ifrån din träning så behövs det att man äter bra med mat. Många använder sig utav kosttillskott för att träningen ska utvecklas så bra som möjligt. Men du behöver också vitaminer för att din kropp ska må bra.

Det är viktigt att du vet vad för sorts träning du går efter, det finns många olika typer utav träning. Vissa tränar för att bli större och starkare, andra för att bli slanka och smidiga.

Amor Vincit Omnia /R

Författare: Cirius

This author has published 1 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.