3 Tips Om Vad Du Bör Tänka På När Du Ska Köpa Ny Cykel

17 oktober, 2011 | Författare: Bygger89 | Posted in Nöje & Fritid

Att köpa en ny cykel kan verka enkelt men det borde inte vara så enkelt som många gör det till. Där finns väldigt många saker att ta hänsyn till när man ska göra ett cykelköp. Man ska känna sig nöjd och stolt över sin cykel och därför kan dessa tips hjälpa dig på vägen.

1. Kolla Alltid Garantin

Om du köper en begagnad cykel så kan garantin redan ha gått ut. Men tänk ändå på att fråga den tidigare cykelägaren om någon garanti finns kvar. Väljer du istället att köpa en sprillans ny cykel så medföljer ALLTID någon sorts garanti. Men alla återförsäljare erbjuder inte samma garanti så innan du genomför köpet, kolla alltid hur lång garanti du får!

2. Välj En Återförsäljare Som Kan Sin Sak

Bara för att du åker till en butik som säljer cyklar så behöver inte detta innebära att personalen är experter på just cyklar. Om du tar kontakt med någon i butiken och ställer lite olika frågor kring cykling så lär du ganska snabbt märka om dom kan sin sak. Kan personalen inte svara på dina frågor så bör du inte köpa cykel på det stället. Åk istället till någon annan som verkligen är experter!

Detta är väldigt viktigt om din cykel skulle behöva lagas någon gång i framtiden. Då kan det kännas bra med folk som vet exakt vad dom håller på med.

3. Bli Inte För Snål När Du Ska Köpa Cykel

Många försöker alltid att hitta de billigaste cyklarna. Detta kommer du absolut inte att vinna på. Visst, man kan hitta riktiga guldkorn som är på extrapris men våga lägga ut pengar på din nya cykel. Vad hade du valt, en lite dyrare cykel som håller i 8-10 år eller en billig och halvtaskig cykel som håller i max 1 år ?

Författare: Bygger89

This author has published 3 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.